TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEPMATE

Testimoni: “Bagaikan mati hidup semula” bisik hati seorang warga emas 87 tahun setelah 1 tahun lumpuh

 

 

Hj. Harun Noh seorang warga emas 87 tahun,
-Masalah jantung sudah 10 tahun
-Paru-paru berair
-Sendi atau arthritis pada bahagian lutut
Masalah kesihatan yang di alami menyebabkan beliau tidak berupaya untuk berjalan sudah 1 tahun. Saiz badan yang besar dan tidak seimbang menyukarkan lagi beliau untuk berdiri mahupun berjalan.


Apakah keajaiban yang telah berlaku?
Setelah menggunakan Bio Velocity  Sleep Mate (BVSM) hanya dalam tempoh 3 hari perubahan telah dirasai. Tuan Hj. Harun telah boleh berdiri sendiri tanpa sokongan dan mampu berjalan sejauh 20 meter tanpa bantuan, masalah sakit sendi berkurangan disebabkan sendi bertambah kuat dan badan semakin bertenaga serta ringan.


Bagaimana Bio Velocity Sleep Mate membantu?
Bio velocity sleep mate membekalkan tenaga seumpama tenaga suria yang kaya dengan vitamin D. Peningkatan vitamin D dalam badan secara automatik akan meningkatkan penyerapan kalsium yang sangat penting dalam pembentukan tulang dan membaiki komposisi tulang. Ia mampu mencegah masalah tulang dan meningkatkan kekuatan sendi badan.
Bio Belocity sleep mate bukan ubat, tetapi sudah ramai yang dapat pulih dari masalah kesihatan masing-masing. Sekiranya anda menghadaapi masalah yang serupa dengan pak cik ini walaupun masih muda belia, bolehlah hubungi saya di hotline  019 - 6027697 untuk dapat khidmat nasihat PERCUMA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan